Uitnodiging Brainstormsessie 30 november a.s.!

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
30 november 2016 18:00 - 20:30 Mistral Advocaten, Jaap Bijzerweg 8d

ZOOOM is een mooie vereniging met enthousiaste leden, mooie commissies, succesvolle ondernemers en goedbezochte activiteiten. Ook in 2016 hebben
we met z’n allen ons best gedaan een interessant programma neer te zetten. Veel gaat goed, maar er kunnen altijd dingen beter. Om ervoor te zorgen dat ook 2017 een mooi ZOOOM-jaar wordt, willen we alle ZOOOM-leden hartelijk uitnodigen voor een brainstormsessie.

Deze sessie zal plaatsvinden op 30 november 2016 op het kantoor van Mistral Advocaten aan de Jaap Bijzerweg 8D te Woerden (rechts naast de Zwerfkei). Binnenlopen kan vanaf 18.00 uur. Aanvang is om 18.30 uur, einde rond 20.30 uur. ZOOOM zorgt voor pizza en een drankje. We willen dan graag met jullie in gesprek over zaken als; Wat voor meerwaarde heeft ZOOOM voor jou? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ZOOOM bijdraagt aan jouw succes? Wat mis je? Wat voor activiteiten en thema(‘s) zou je in 2017 graag op de activiteitenkalender terugzien? Hoe kunnen we de communicatie verder versterken en verbeteren? Hoe zorgen we voor meer leden?

Mocht je de 30ste niet aanwezig kunnen zijn… schroom dan niet om jouw input richting een van de bestuursleden te sturen. We nemen dan ook deze input mee.
Samen gaan we voor ZOOOM 2.0!

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

Eén gedachte over “Uitnodiging Brainstormsessie 30 november a.s.!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *