BBQ

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
25 augustus 2017 18:30 - 21:30 De Boerinn

De jaarlijkse ZZP-BBQ mag je zeker niet missen! 

Op vrijdag 25 augustus 2017 vanaf 18.30 uur strijken we voor de BBQ bijna traditiegetrouw neer bij De Boerinn aan de Mijzijde 6 in Kamerik. Bij de Boerinn worden we culinair in de watten gelegd. Ook voor de vegetariërs onder ons doet de kok zijn best.

Het eerste drankje is voor rekening van ZOOOM, de overige drankjes mag je zelf afrekenen. Daarnaast vragen we voor de BBQ een eigen bijdrage van EUR 12,50 per persoon. Betalen kan door genoemd bedrag vooraf over te maken op de ZOOOM-bankrekening met rekeningnummer (IBAN): NL41 RABO 0155 6531 80, o.v.v.: BBQ 2017, of door dit bedrag op de avond zelf contant en gepast (!) te betalen.

Heb je nog een nieuw ZOOOM-lid op het oog? Ook introducés zijn van harte welkom en een gezellige BBQ is bij uitstek geschikt om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Niet-leden betalen EUR 25,00. Besluit men na deze gezellige avond lid te worden, dan wordt het verschil (EUR 12,50) verrekend met het lidmaatschapsgeld.

Aanmelden

Stel niet uit en geef je snel op via de website! Dan heb je dat ook maar weer geregeld. Ben je vegetariër en/of heb je andere dieetwensen? Geef ze dan minimaal één week van tevoren per e-mail aan ons door. Alvast bedankt.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

5 gedachten aan “BBQ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *