De 24 uur was indrukwekkend. Deelnemers, sponsors en captains bedankt!

De editie 2018 van de 24-uur van Woerden zit er weer op en ZOOOM heeft met vereende krachten (vrijwel) de hele 24 uur gelopen/ gewandeld of gestrompeld. Er is dit jaar in totaal maar liefst € 96.000,– opgehaald en ZOOOM heeft daar zo’n € 1000,– aan bijgedragen.

Vrijdagmiddag 25 mei startten teamcaptains Jan en Raymond met hulp van bestuursleden Els en Lily met het opzetten van de tent, zodat de ZOOOM lopers een gezellig thuishonk hadden. Er was gezorgd voor een hapje en een drankje voor iedereen en de teamcaptains hebben gezorgd dat altijd één van hen er was om de lopers op te vangen en aan te moedigen.

Klokslag 17.00 uur gingen de eerste lopers van start en beet Lily namens ZOOOM het spits af, het eerste rondje vergezeld door teamcaptain Jan en gevolgd door de andere ZOOOM lopers. Het weer werkte gelukkig mee. Het leek even te gaan onweren, maar het bleef droog en zonnig. Toen het donker werd, was het tijd voor de heldenronde. Velen hadden de inspiratielichten versierd met lieve en mooie teksten voor de mensen die zij wilden herdenken of voor familieleden of vrienden die te maken hebben gehad met ziekte en er gelukkig nog zijn. Het was heel ontroerend om door het park te lopen omringd door de lichtjes en deze mooie teksten.

Zaterdag was een super zonnige dag;  menig zweetdruppel hebben we gezien. De organisatie had voor verkoeling gezorgd op diverse plekken. Dat was fijn.

Kortom, Woerden heeft met de 24-uur weer een heel mooi evenement neergezet, waarmee een heel mooi bedrag voor het goede doel bij elkaar is gelopen. Iemand schreef: een evenement met een lach en een traan. Dat is een mooie omschrijving. Teamcaptains Jan en Raymond: heel hartelijk dank voor jullie inspanning voor dit prachtige doel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *