Sponsoren

Mistral Advocaten zijn gespecialiseerd in vastgoed en techniek. Nadat Mistral het lidmaatschap moest opzeggen vanwege het in dienst nemen van personeel, sponsort het kantoor ZOOOM ieder jaar. Daar zijn we blij mee!

The Collections levert stoffen die betaalbaar zijn voor hotels en zorginstellingen. Jolanda van der Spiegel, eigenaar van The Collections, heeft ZOOOM financieel ondersteund onder andere bij de ledenwerfactie Flessenpost en de organisatie van een Thema-bijeenkomst.

Afbeeldingsresultaat voor ien

Een klein maar verrassend bekwaam bureau op het gebied van grafische vormgeving en ontwerp. Ine de Knoop heeft het logo van ZOOOM ontworpen, maakt uitnodigingen voor de evenementen, visitekaartjes en andere uitingen.

Ventizo

Ventizo biedt praktische oplossingen en concreet advies voor online ondernemers. Henk Jan Verlinde, eigenaar van Ventizo, heeft de website van ZOOOM gerealiseerd.

Afbeeldingsresultaat voor rabobank rijn en veenstromen

 

 

 

In deze onrustige financiële tijd heeft een ondernemer behoefte aan een stabiele bank. Een bank waarmee een duurzame relatie op te bouwen is. Rabobank Rijn en Veenstromen is een deskundig een stabiele zakenpartner voor alle ondernemingen, van eenmanszaak tot multinational.