Sponsoren

Rabobank Rijn en Veenstromen

In deze onrustige financiële tijd heeft een ondernemer behoefte aan een stabiele bank. Een bank waarmee een duurzame relatie op te bouwen is. Rabobank Rijn en Veenstromen is een deskundig een stabiele zakenpartner voor alle ondernemingen, van eenmanszaak tot multinational.

INoffice

INoffice Woerden biedt werkruimte in verschillende vormen en maten. Wanneer een ondernemer in Woerden een (tijdelijke) ingerichte werkplek zoekt dan is INoffice Woerden een partner voor een goed geoutilleerde werkplek, een kantoor of een netwerkontmoeting.
Dennis Maaswinkel, eigenaar van INoffice, ondersteunt de activiteiten van ZOOOM in hoge mate. INoffice is het vaste ‘honk’ van ZOOOM voor de thema-avonden, netwerkbijeenkomsten en vergaderingen en afwisselend de borrels.

The Collections

The Collections levert stoffen die betaalbaar zijn voor hotels en zorginstellingen. Jolanda van der Spiegel, eigenaar van The Collections, heeft ZOOOM financieel ondersteund onder andere bij de ledenwerfactie Flessenpost.

Lakerveld Fotodesign

Harald Lakerveld is fotograaf, gespecialiseerd in studiofotografie en op locatie. Zijn studio is gesitueerd in Woerden. Zijn werk omvat advertenties, industrieel, gezondheidszorg, architectuur, bedrijfsmatige fotografie, maar ook portretten, voedsel, catalogussen etc. Harald levert ZOOOM altijd de juiste foto’s voor de website, persberichten, evenementen etc.

Ien!

Een klein maar verrassend bekwaam bureau op het gebied van grafische vormgeving en ontwerp. Ine de Knoop heeft het logo van ZOOOM ontworpen, maakt alle uitnodigingen voor de evenementen, de visitekaartjes en andere uitingen.

Notariskantoor Jaquet

Notariskantoor Jaquet is een kantoor dat al tientallen jaren bestaat in Woerden. Een notaris zorgt voor al die zaken waaruit financiële verplichtingen voortvloeien: een BV oprichten is een bijvoorbeeld.

Ventizo

Ventizo biedt praktische oplossingen en concreet advies voor online ondernemers. Henk Jan Verlinde, eigenaar van Ventizo, heeft de website van ZOOOM gerealiseerd.