INGEZOOOMD interviewt leden

In de rubriek INGEZOOOMD interviewen leden elkaar aan de hand van het liefst wat prikkelende vragen. De bedoeling is elke 3 weken een nieuw interview te plaatsen. De eerste die de spits afbijt is Vivianne van Bezeij. Zij heeft een ‘vers’ lid een paar leuke vragen gesteld.

Vanaf april 2018 versterkt zij onze vereniging, is nog niet zo lang gevestigd in Woerden en maakt graag kennis met mede-ondernemers in onze regio. Tijd voor een interview door Vivianne van Bezeij.

Wat is je volledige naam?

Denise Hermenet

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?

Zeer verliefd, en dat is ook de reden dat mijn massagepraktijk van Bodegraven naar Woerden is verhuisd.

Gouden ondernemersregel?

Blijf bij jezelf en geloof in je kunnen. Denk niet aan wat het jou oplevert, maar wat kan jij voor de klant/cliënt betekenen?

Vraag 1: Waarom Nama Rupa? (en waar staat Nama Rupa voor). 7 jaar geleden ben ik begonnen met een cursus ontspanningsmassage. Na deze cursus te hebben gevolgd bleek dat mijn interesse en enthousiasme steeds meer uitging om een volwaardig masseuse te worden. Zo ben ik mijn kennis langzaam gaan uitbreiden en heb ik mijzelf afgevraagd wat ik nou precies wil bereiken in het leven. Mijn droom is mijn eigen massage praktijk!
Nama Rupa betekent letterlijk geest en lichaam. Ik vind het belangrijk dat die 2 in balans zijn en daar doe ik dan ook mijn best voor bij mijn cliënten.
.
Vraag 2: Wat zeggen klanten over Nama Rupa? Magische handen 😉 ze zijn soms echt verbaasd wat een massage kan doen en hoe ze zich daardoor kunnen voelen. Ook wat er soms los kan komen door een massage. Iedere cliënt is belangrijk en dat probeer ik ze ook te laten ervaren. Ik neem de tijd voor ze en probeer het laagdrempelig te houden voor ze.

Vraag 3: Wat doe je naast Nama Rupa nog meer? Ik werk naast mijn eigen bedrijf ook nog voor een baas. Ik werk voor een reisorganisatie die groepsreizen organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking, NAH, verstandelijke beperking of senioren. En ik probeer samen met mijn vriend zo veel mogelijk te genieten van het leven.

Vraag 4: Waar droom je van op zakelijk vlak? Dat ik mensen kan laten inzien dat massage geen luxe is maar gewoon het verzorgen van je lichaam en geest. Zoveel mogelijk mensen in Woerden en omgeving laten genieten en hier uiteindelijk mijn vaste baan van kan maken en kan groeien en uitbreiden.

Vraag 5: Wat zou er gebeuren als iedere ondernemer voor een wekelijkse ontspanningsmassage zou gaan? Dan zouden heel veel mensen heel veel beter in hun vel gaan zitten. De wereld een klein beetje vrediger zijn en wellicht nog meer mooiere samenwerkingen kunnen ontstaan.