Treasure-U » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

Treasure-U

Contact: Els van Veen
Werk: Hoefbladveld 6 3448 EX Woerden Mobiel: 06 2894 01 47 Website: Treasure-U

Biography

Foto van Treasure-U

Mens en organisatie succesvoller

Met mijn bedrijf Treasure-U heb ik mij gespecialiseerd in het succesvol maken van medewerkers, leidinggevenden, teams en praktijkopleiders in de techniek op en aantal terreinen: persoonlijk leiderschap, samenwerken, communicatie, leidinggeven en opleiden van leerlingen in de praktijk van het bedrijf. 

Ik geloof dat ieder mens een potentieel aan kwaliteiten heeft dat nog benut kan worden. We zien talenten niet altijd bij onszelf, omdat we bepaalde dingen niet hebben ervaren of onvoldoende zelfvertrouwen hebben om ze te gaan ontdekken. Treasure-U richt zich op de latente talenten van medewerkers, teams en organisaties en baseert zich op het vertrouwen in een ongekend eigen vermogen.

De ontwikkeling van zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing spelen in mijn coaching en training altijd een belangrijke rol. Het zijn belangrijke ingrediënten die het eigen vermogen vergroten.

Het resultaat: mensen staan meer open om te leren, durven meer te experimenteren, te innoveren en werken met meer plezier. Daardoor maken zij zichzelf, hun team en de organisatie succesvoller.

Professioneel, persoonlijk en betrokken

Ik bied vakkundig en toegewijd advies, coaching en training. U wordt niet belast met uitgebreide rapporten of analyses, maar werkt aan ontwikkeling, groei en verandering ín de praktijk!

 

 

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Hoefbladveld 6 3448 EX Woerden