Frank Financiële Huisarts » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

Frank Financiële Huisarts

Contact: Frank Suers
Werk: Lomondmeer 5 Woerden 3446 JX Mobiel: 0348 508174 Mobiel: 06 249 19819 Website: Frank Financiële Huisarts

Biography

Foto van Frank Financiële Huisarts

Ik ben Frank Suers van Frank Financiële Huisarts. Wanneer u bij uw huisarts komt, wilt u graag goed geholpen worden. Belangrijk is dat de huisarts goed naar u luistert, kundige vragen stelt en de juiste onderzoeken uitvoert om tot de goede diagnose te komen en in goed overleg een plan te maken. Als Financiële huisarts ga ik op dezelfde gedegen manier te werk en zorg ik er samen met u voor dat u financieel gezonder wordt en blijft. Voor een recept op maat gaat u naar Frank Financiële Huisarts, u wil tenslotte niet met het recept van uw buurman naar de apotheek.

Ik help mijn relaties het leven te leiden wat ze willen leiden. Ik ben ervan overtuigd dat financiële rust leidt tot emotionele rust. Daarom biedt ik mijn relaties inzicht en overzicht in verschillen situaties; lang leven, kort leven en een leven bij langdrurige ziekte of werkloosheid. Samen stellen we uw wensen en doelen vast en sla ik de piketpaaltjes op de route naar dat einddoel. Daarbij adviseer en bemiddel ik in hypotheken en alle mogelijke verzekeringen voor u als ondernemer, voor u onderneming zelf, maar ook voor u in privé.