ZOOOM wederom het meeste sponsorgeld opgehaald bij 24 uur van Woerden

Beste Zooom-leden,
Zoals bekend heeft Zooom, onder leiding van teamcaptains Linda Oskam en Sander Goethals, als team deelgenomen aan de 24 uur van Woerden. Hoewel het weer dat weekend niet bepaald mee zat, is het en zeer succesvolle 24 uur geworden! In totaal is er door de 60 teams een bedrag van € 65.000,- opgehaald, waarvan € 16.500,- voor KWF afdeling Woerden en maar liefst € 48.750,- voor het Inloophuis Leven met kanker!

Ook voor Zooom was het evenement weer een succes: Net als in 2012 hebben we dit jaar de prijs in ontvangst mogen nemen voor het team met het meeste sponsorgeld. We hebben met elkaar dit jaar een bedrag opgehaald van € 3.683,50! Een prachtig resultaat!
We willen daarom iedereen die hier op zijn/haar manier aan heeft bijgedragen – via een donatie, deelname, het (ver)kopen van lichten/loten/bandjes, deelname aan de veiling van diensten of aan de verfworkshop of anderszins – hartelijk bedanken voor hun bijdrage en inzet! Het is ontzettend mooi dat we dit met elkaar hebben kunnen en mogen doen voor het goede doel! Namens de teamcaptains en namens Zooom: bedankt allemaal en op naar de volgende editie in 2016!
zooomstoelenselfies

Gepost door

Mikel de Knegt is mediator en financial planner gespecialiseerd in echtscheidingen. Daarnaast is Mikel algemeen bestuurslid van Zooom met, naast allerlei ad-hoc taken, als vaste taken de Zooom website, Twitter en Linkedin. Verder is Mikel zelf ZZP-er sinds 1 januari 2009 en maakte hij deel uit van de kerngroep die Zooom heeft opgericht in 2009.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.