Zooom kennissessie 15 november 2016: Telefonische acquisitie

Krijg jij ook klamme handjes als je aan ‘cold calling’ denkt? Vind je het lastig, maar ben je er wel van overtuigd dat het goed zou zijn voor je business als je vaker de telefoon zou pakken om potentiële klanten te benaderen? Ben je benieuwd naar hoe je dit goed aanpakt? En wil je dat op een zelfverzekerde manier doen? Dan is deze sessie echt iets voor jou.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Een plenair gedeelte waarbij je antwoorden krijgt op vragen als; hoe creëer je een bestand en bouw je dit uit? Hoe leer je denken in ‘opvolgacties’? Hoe ga je om met gatekeepers? Hoe begin je het gesprek en zorg je dat je prospect geïnteresseerd raakt? Daarna ga je zowel individueel als in groepen aan de slag met je boodschap en het optimaliseren en versterken daarvan. Vervolgens worden de opgedane kennis en inzichten in de praktijk gebracht. Door deel te nemen, of mee te luisteren, met oefengesprekken kun je veel interessante leerervaringen opdoen. Je zal zeker met een schat aan bruikbare tips naar huis gaan. Ga jij de uitdaging aan?

Deze sessie is alleen toegankelijk voor leden van Zooom. Inschrijven kan tot 14 november via de website. Binnenlopen kan vanaf 18.45 uur. Zoals je van ons gewend bent, sluiten we de avond af met een gezellig borrelmoment.

In het kort:
Thema: Telefonische acquisitie
Datum: dinsdag 15 november 2016
Aanvang: 19.00 uur
Einde: +/- 21.30 uur
Locatie: De Hall, Korenmolenlaan 4, Woerden

2 gedachten over “Zooom kennissessie 15 november 2016: Telefonische acquisitie”

  1. Het was een mooie, inspirerende avond met veel bruikbare tips. Het enige dat ik nu mis is de achternaam van Linda….. de workshopleidster (die het overigens geweldig deed!). Ik dacht Diependaal, maar vind dat niet op linkedin. Kan haar naam nog bij de activiteit op de site komen? Bedankt alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *