Zomerondernemer zoekt ‘zakenvrienden’

In de zomervakantie start het traject Zomerondernemer. Jongeren tussen 15 en 22 jaar kunnen zich aanmelden om in deze periode hun eigen bedrijf te starten. Ze krijgen vanuit de organisatie een training van drie dagen en hebben daarna nog 4 keer een terugkom middag en een kick-out bijeenkomst om hun idee/bedrijf te presenteren. Gedurende de training worden ze op weg geholpen bij het opzetten en uitwerken van hun ideeën. Binnen de regio Groene Hart start de groep op 22 juli a.s. met ongeveer 30 tot 35 potentiële, jonge ondernemers.

Om deze ondernemers in de dop te helpen bij de opzet is de organisatie op zoek naar ‘zakenvrienden’, ondernemers die vraagbaak willen zijn gedurende deze weken. Bijvoorbeeld een deelnemer wil een evenementenbureau starten en heeft vragen over marketing of promotie. Het is dan leerzaam om een ervaren ondernemer te kunnen bellen of mailen om dit eens mee te bespreken. Binnenkort komt er een lijst beschikbaar met de deelnemers en hun ideeën. De vraag aan de leden van Zooom is wie zich beschikbaar wil stellen als ‘zakenvriend’?  Meer informatie over dit initiatief is te vinden op www.zomerondernemer.nl

Aanmelden als ‘zakenvriend’ kan via voorzitter@zzpwoerden.nl

Gepost door

Mikel de Knegt is mediator en financial planner gespecialiseerd in echtscheidingen. Daarnaast is Mikel algemeen bestuurslid van Zooom met, naast allerlei ad-hoc taken, als vaste taken de Zooom website, Twitter en Linkedin. Verder is Mikel zelf ZZP-er sinds 1 januari 2009 en maakte hij deel uit van de kerngroep die Zooom heeft opgericht in 2009.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.