Workshop Biologische Kijk op Communicatie met korting

Tijdens de thema avond van 18 september heeft Daniël Seesink het al aangekondigd. Hij heeft een speciale aanbieding voor ZOOOM-leden. Lees hier zijn bericht:

Wat heb ik een leuke avond beleefd tijdens de bijeenkomst van afgelopen donderdag  18 september. Het thema ‘samenwerken’ kreeg een heel andere dimensie door communicatie eens van een biologische kant te bekijken. Ik hoop dat jullie voldoende aanknopingspunten hebben gevonden om er in je dagelijkse praktijk als zelfstandig professional je voordeel mee te doen. Tijdens de afronding heb ik jullie een uniek aanbod gedaan. In overleg met Rina heb ik besloten dat dit aanbod geldig is voor alle leden van Zooom, dus ook voor de leden die, door welke omstandigheid dan ook, niet aanwezig konden zijn.

Ik heb twee data speciaal voor Zooom-leden gereserveerd: woensdag 29 oktober en dinsdag 4 november 2014. De workshop vindt plaats in DierenPark Amersfoort. Via onze website www.bewustzoo.nl kun je in de agenda reserveren voor een van deze data. Per datum is plaats voor 20 deelnemers. Het programma begint om 12:30 uur met een heerlijke lunch en eindigt om 17:30 uur. We zullen ingaan op gedragsstijlen en hoe je met andere stijlen zou kunnen communiceren om het beste resultaat uit je gesprekken te halen. Uiteraard zullen we ook een uitgebreid kijkje bij de chimpansees en bavianen nemen. De dierentuin gaat al om 10:00 uur open, dus maakt er gerust een leerzaam dagje uit van. De investering voor deze dag bedraagt geen €125,00, maar voor Zooom-leden slechts €95,00 (excl. btw). Gebruik daarvoor wel de speciale couponcode ZOOOM30. Deze code is geldig t/m 5 oktober, dus wacht niet te lang.

Ga de uitdaging aan. Dan zien we elkaar binnenkort in DierenPark Amersfoort.

 

 

Gepost door

Mikel de Knegt is mediator en financial planner gespecialiseerd in echtscheidingen. Daarnaast is Mikel algemeen bestuurslid van Zooom met, naast allerlei ad-hoc taken, als vaste taken de Zooom website, Twitter en Linkedin. Verder is Mikel zelf ZZP-er sinds 1 januari 2009 en maakte hij deel uit van de kerngroep die Zooom heeft opgericht in 2009.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.