Verslag(je) nieuwjaarsborrel

10 januari jl. stond de eerste ZOOOM-activiteit van 2017 op de agenda; de traditionele Nieuwjaarsborrel. In Kasteel Woerden hebben een groot aantal ZOOOM’ers het glas geheven op 2017 en de beste wensen voor het nieuwe jaar uitgewisseld.

2016 was al een mooi ZOOOM-jaar en ook 2017 belooft veel. Zo staan er weer veel interessante kennissessies, nuttige netwerkborrels en gezellige ‘klassiekers’ (als de BBQ en het Kerstontbijt) op de activiteitenkalender. Anders dan in 2016 hebben we niet drie, maar vier kennissessie voor de boeg. De eerste staat 15 februari 2017 op de agenda. Thema van deze sessie; Zakelijk vloggen. Daarnaast zal er bij een aantal cafe’s voor een eenvoudige doch voedzame maaltijd worden gezorgd en gaan we werken aan een online smoelenboek/marktplaats. Vaste locatie voor onze kennissessie wordt/blijft MeetINoffice.

In 2016 is al veel aandacht besteed aan netwerken. Ook in 2017 zal daar veel aandacht voor zijn. De gezellige ZZP-cafés zullen op een aantal punten een beetje worden aangepast; meer tijd en gelegenheid om te netwerken en meer interactie met nieuwe leden. Tot slot; ZOOOM is een mooie vereniging. Zonder leden geen ZOOOM. Om ook een mooie vereniging te blijven is het belangrijk dat we hard op zoek gaan naar nieuwe enthousiaste leden. Zoeken jullie mee?

Kort en goed; samen maken we ook van 2017 een mooi ZOOOM-jaar!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.