Lid van de maand augustus 2010

WHF_0051

v.l.n.r Dennis Maaswinkel, Daphne Lodewijk, Ronald de Jong, Maaike Hoogeboom

Dennis Maaswinkel (INoffice)

Wie ben je?
Ik ben Dennis Maaswinkel, 25 jaar oud en eigenaar van INoffice Woerden. Ik heb een achtergrond in de gastvrijheid, hotellerie en gastronomie. Tijdens en na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag heb ik altijd voor hotel(ketens) en restaurantbedrijven gewerkt. De allerbelangrijkste waarden van deze sector zijn gastvrijheid en service, deze waarden stel ik voorop in de voering van mijn bedrijf INoffice.

Wat doe je?
INoffice Woerden is een ondernemerscentrum. Alle werkplekvormen en oplossingen vindt je hier onder één dak. Naast vergaderruimte tot 80m2 en flexwerkplekken in verschillende settingen heeft INoffice ook de beschikking over privé kantoren. Vanaf 18m2 heb je een privékantoor, waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot hebt.

Voor alle gebruikers van INoffice staat altijd de Lounge beschikbaar, waar je ontspannen kunt werken of genieten van een goede kop koffie, thee, mineraalwater of een soepje. Alle faciliteiten staan ter beschikking voor de gasten, zoals Wireless en vast internet, printen/scannen/kopiëren en geheel ingerichte werkplekken.

INoffice is de ideale omgeving om effectief te werken en professioneel klanten te ontvangen tegen hele scherpe tarieven.

Wat zou je ZOOOM en haar leden willen brengen?
Met veel plezier faciliteer ik de meeste activiteiten van ZOOOM en ik blijf graag samenwerken met het ZZP platform. Veel netwerkverenigingen hebben INoffice als uitvalsbasis gevonden, op termijn lijkt mij ‘kruisbestuiving’ iets waar we allemaal wat aan hebben.

Daarnaast nodig ik graag de leden van ZOOOM uit om gratis en vrijblijvend INoffice te proberen.

Wat zou je bij ZOOOM willen halen?
Als 25-jarige nieuwe ondernemer leer ik iedere dag weer en ben ik gebaat bij feedback, juist bij de ZZP ondernemersvereniging zoek ik die feedback en inspirerende verhalen en gesprekken. Graag kom ik ook in contact met mensen die werkplek oplossingen zoeken.

Daphne Lodewijk (Sales Synergy)

Wie ben je?
– Daphne Lodewijk – van Helden en eigenaar van Sales Synergy
Komende vanuit Friesland en inmiddels 9 jaar woonachtig in het mooie Harmelen samen met een echtgenoot en 2 kinderen.-

Wat doe je?
– Sales Synergy biedt salesgerichte organisaties ondersteuning op het gebied van omzet en rendementvergroting. Dit door daadwerkelijke uitvoering van salesboosting maar vooral door consultancy en coaching en training hoe de Sales kan worden geoptimaliseerd. Tot de klantenkring van Sales Synergy behoren bedrijven die zich in de business-to-business markt bevinden met 1-100 fte.

Naast het coachen en trainen on-the-job biedt Sales Synergy een hospitality concept. Hoe werk je klant-, gast- en service gericht. Hoe bereik je bij jouw klant het ultieme welkomstgevoel en hoe houd je dat vast. Deze positieve ervaring wordt aangeboden in een 1daagse workshop vol met afwisseling en met een scherpe doelstelling.-

Wat zou je ZOOOM en haar leden willen brengen?
– Door een actieve deelname binnen de ZOOOMgroep samen met anderen kan je een goede basis creeeren om elkaar ondersteuning te bieden. In mijn geval betekent dat dat ik graag andere leden wil helpen bij hun salesactiviteiten. Dit kan op basis van een stuk advies zijn maar ook wellicht op een praktische manier. Net naar de mogelijkheden en wensen van beide partijen. Zo kunnen we elkaars (slag)kracht versterken binnen onze werkgebieden en onze professie naar een hoger plan tillen. Want dat is in mijn ogen de kracht van een netwerk met pure professionals.-

Wat zou je bij ZOOOM willen halen?
– Naast alle zakelijke belangen die natuurlijk ten grondslag liggen aan deelname aan zo’n netwerk is vooral ook het stuk gezelligheid en saamhorigheid wat ik wil halen bij ZOOOM. Als beginnende organisatie, ZZP-er en freelancer werk je in principe alleen. Het sparren en het collegiale contact is waar ik zeer voor open sta binnen ZOOOM.-

Ronald de Jong (Ripples Business Development)

Wie ben je?
Mijn naam is Ronald de Jong, 40 jaar, getrouwd met Sasa en vader van 2 zoons (1 en bijna 5 jaar oud). Opgegroeid in Woerden en na 10 jaar internationale zakelijke avonturen weer terug in het vertrouwde Woerden.

Wat doe je?
Mijn activiteiten richten zich op de kernvraag: “Hoe leuk is het eigenlijk zaken doen met jouw organisatie?” Ik help organisaties de winstgevendheid te vergroten door trainingen, workshops of brainstormsessies waardoor de organisatie:

1. Mond tot mond reclame verhoogt

2. Acquisitie pleegt via bestaande klanten

3. Merkimago op de werkvloer waarmaakt

Wat zou je ZOOOM en haar leden willen brengen?
Mijn kennis & netwerk staan ter beschikking voor de mede ondernemers.

Wat zou je bij ZOOOM willen halen?
Naast sociale contacten ook sparren met medeondernemers over concepten & proposities.

Maaike Hoogenboom (MetMij Hostess&Eventbegeleiding)

Wie ben je?
Ik ben Maaike Hoogenboom, 34 jaar, moeder van twee leuke kindjes en trotse eigenaar van MetMij Hostess&Eventbegeleiding waarmee ik sinds 2008 van mijn professionele liefhebberij mijn werk heb gemaakt.

Wat doe je?
MetMij biedt ondersteuning tijdens evenementen als hostess of eventbegeleider (zakelijk ceremoniemeester). Een aantal hostesses begeleiden en aansturen behoort ook tot de mogelijkheden. MetMij verzorgt een vriendelijke ontvangst tot de algehele begeleiding tijdens een event. Een paar extra handen en ogen kunnen voor enorm veel rust zorgen. Ik neem graag allerlei operationele zaken uit handen, zodat de organisatie volledige aandacht heeft voor haar gasten. Zorgen dat alles soepel verloopt, de puntjes op de ‘i’ zetten, dat is het allerleukste van mijn werk.

Wat zou je ZOOOM en haar leden willen brengen?
Naast de ervaring in mijn vak; enthousiasme, oog voor detail en lijntjes leggen tussen mede-zooomers. En eerlijk is eerlijk.., het zou natuurlijk leuk zijn als ik iemand eens van dienst kan zijn MetMij.

Wat zou je bij ZOOOM willen halen?
Leuke en nuttige contacten, bekendheid verwerven bij en met ondernemend Woerden en wat ik niet direct had verwacht maar er blijkbaar wel van krijg; veel energie. Dat blijkt weer na elke borrel of andere meeting! 

Reageren is niet mogelijk.