YogabyCarola » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

YogabyCarola

Contact: Carola Pluut-Rijneveld
Werk: Ampèreweg 3a Woerden 3442 AB Mobiel: 06 81384334 Website: https://www.yogabycarola.nl

Biography

Foto van YogabyCarola

Op zoek naar meer balans, helderheid en ontspanning?

YogabyCarola biedt particulieren en bedrijven, in groepsverband of individueel handvaten om yoga, meditaties en ademsessies te integreren in het dagelijks leven.

Als gediplomeerd ademcoach begeleid ik in 1-op-1 sessies iedereen die meer controle wil over de ademhaling of de kracht van de adem wil ervaren om emoties of belemmerende patronen te doorbreken tijdens een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Klachten als benauwdheid, hyperventilatie, slaapproblemen of stress gerelateerde klachten vragen om met de ademhaling aan de slag te gaan, zodat een gezond adempatroon ontstaat. Ook is de ademhaling een krachtig middel om oude blokkades en ingesleten patronen te doorbreken om zonder oordeel naar jezelf te leren kijken.

YogabyCarola is een yogastudio in Woerden, waar iedereen binnen zijn of haar grenzen kan bewegen met als doel om je lichamelijk en geestelijk fit te voelen. Yoga leert je luisteren naar je lichaam, waarbij je op zoek gaat naar wie je bent. Yoga is voor iedereen dus voel je welkom bij YogabyCarola.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ampèreweg 3a Woerden 3442 AB