UWassistent » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

UWassistent

Contact: Liesbeth Pauw
Werk: St. Antonius Ziekenhuis Polanerbaan 2 Woerden 3447 GN Mobiel: 06 29270038 Website: Uwassistent Liesbeth Pauw

Biography

Foto van UWassistent

Liesbeth Pauw van UWassistent regelt en ontzorgt.
Voor ouderen en mantelzorgers maar ook voor werkenden met een drukke baan of zelfstandig ondernemers.

Huishoudelijke hulp
Heeft u geen tijd of geen zin ? schakel onze huishoudelijke hulp in.
UWassistent bemiddelt een dienstverlener die bij u past. Via een persoonlijke intake bij u thuis kunnen wij de juiste match maken. Na een drukke werk dag thuis komen in een schoon huis, dat wil toch iedereen !

Ontzorg de mantelzorger
Daarnaast helpt UWassistent ouderen prettig langer thuis te wonen. Hierbij ondersteunen wij aktief de mantelzorgers. Bijvoorbeeld door het regelen van gezelschap of begeleiding maar ook zorg op maat of slaap- en waakdiensten net wat er nodig is.

Wie betaalt de zorg die u nodig heeft ?
Sinds 2015 werk ik samen met een zorgadviseur zodat we samen nog beter kunnen adviseren en ondersteunen. We kijken met u mee of het mogelijk is zorg en onderteunning of hulpmiddelen vergoed te krijgen door middel van subsidie. Bijvoorbeeld uit de WMO, ZWV of WLZ. De zorgadviseur van Uwassistent kan u adviseren en begeleiden bij een aanvraag voor een PGB (Persoonsgebonden budget).

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

St. Antonius Ziekenhuis Polanerbaan 2 Woerden 3447 GN