Tutti Creations » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

Tutti Creations

Contact: Marleen Strien
Werk: Utrechtsestraatweg 23 Woerden 3445 AL Mobiel: 0645138488 Website: http://www.tutticreations.com

Biography

Foto van Tutti Creations

Ik ben designer, ondernemer en online specialist. Het is mijn missie om samen met jou het perfecte design te creëren.
Geboren in 1986 en opgegroeid in Brabant. Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Ik woon nu met mijn man John en dochter Liselot in Woerden. Wanneer ik niet aan het creëren ben, vind ik het heerlijk om te koken, te lezen of naar de sauna te gaan.

Voor dat ik full-time ondernemer werd, heb ik gewerkt aan mooie projecten in marketing en IT voor grote klanten als Coolcat, America Today, PostNL, Buma Stemra en Essenza Home.

Door mijn brede marketingervaring in de corporate wereld kan ik je adviseren op verschillende vlakken van communicatie naar jouw klanten. Ook denk ik graag met je mee over digitale oplossingen, van webshop tot social media. Voor een nieuwe huisstijl, promotiemateriaal of een advertentie op maat kun je bij mij terecht. Ik ga graag voor je aan de slag.

Ik ben een positief en nuchter persoon. We gaan samen aan de slag om voor jou een design, logo of website te creëren waar jij blij van wordt.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Utrechtsestraatweg 23 Woerden 3445 AL