De Coach Voor Senioren » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

De Coach Voor Senioren

Contact: Mia Verstraeten
Werk: Sleper 86 Woerden 3448 WK Mobiel: 0615864199 Website: https://decoachvoorsenioren.nl/

Biography

Foto van De Coach Voor Senioren

Mijn coachaanbod is gericht op vragen als: Wat is de kwaliteit van mijn leven? Wat maakt mijn leven zinvol? De antwoorden op deze vragen zijn anders in verschillende fases in het leven. Na het pensioen zijn de antwoorden misschien weer anders i.v.m. een veranderd sociaal netwerk: geen collega’s meer, de dagelijkse gang naar het werk is weg, en mogelijk zijn de zorgen die er waren rondom werk eveneens verdwenen. Ook is de kans op het krijgen van ziektes, het meemaken van overlijdens of geboortes van kleinkinderen meer dan ooit aanwezig. Bovenal: meer vrijheid om alles te doen wat mogelijk is. Kortom: Het ouderdomsproces is in gang gezet en dat heeft positieve en minder positieve kanten!
Ik begeleid mensen die zichzelf afvragen hoe ze de rest van hun leven willen invullen en hoe ze dat kunnen gaan doen. Dit kan bijvoorbeeld door andere kwaliteiten te onderzoeken, andere interesses te vinden, door een droomwens te vervullen of stil te staan bij de huidige situatie en misschien zelfs door terug te kijken naar wat allemaal is geweest.