B-Supported » ZZP-leden

ZOOOM-leden zijn zelfstandige professionals op uiteenlopende terreinen en met vaak jarenlange expertise en ervaring. Bent u op zoek naar een bouwkundig of financieel adviseur, een coach, een schilder, een tekstschrijver, een VA of een bureau voor gastouders? U vindt ze allemaal en nog meer bij ZOOOM. 

B-Supported

Contact: Betty Dolfing
Werk: Boterbloemweide 11 Woerden 3448 HZ Mobiel: 06 48477481 Website: B-Supported

Biography

Foto van B-Supported

Organisatie adviseur met verstand van zaken! Ik begeleid en adviseer organisaties in het MKB en non-profit op het gebied van bedrijfsvoering, administratie en ICT vraagstukken, op een dusdanige manier dat jij je kunt richten in de dingen waar je zaak om draait, terwijl op de achtergrond alles erom heen goed geregeld is.

Daarnaast verzorg ik – samen met andere leden van een coöperatie – de implementatie en het beheer van de CRM applicatie CiviCRM (open source, geen licentiekosten). CiviCRM stelt organisaties in staat hun contacten op een overzichtelijke manier te beheren en uit te voeren. M.n. ledenadministratie, fondsenwerving, evenementen en mailingen wordt prima ondersteund door CiviCRM. Ken je een organisatie (klein of groot) die op zoek is naar een nieuw CRM pakket, wijs hen dan ook op CiviCRM en laat ze contact met mij opnemen.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Boterbloemweide 11 Woerden 3448 HZ