Het 75ste ZOOOM lid

Op 30 mei 2010 is Ronald de Jong van Ripples Business Development als het 75e lid van Zooom officieel in het ledenregister bijgeschreven door niemand minder dan de Burgemeester van Woerden, Hans Schmidt. Ook de nieuwe Wethouder Bob Duindam was aanwezig bij INoffice waar de officiële inschrijving plaatsvond. het getal van 75 is voor ZOOOM extra bijzonder omdat 75 leden het streefaantal was om te behalen voor het eind van 2010!

Om Ronald als 75e lid extra in de aandacht te zetten, krijgt hij, naast het reguliere lid van de maand, een eigen pagina op de website. Hieronder vind je de bijdrage van Ronald.

Mijn naam is Ronald de Jong, 40 jaar, getrouwd met Sasa en vader van 2 zoons (1 en bijna 5 jaar oud). Opgegroeid in Woerden en na 10 jaar internationale zakelijke avonturen weer terug in het vertrouwde Woerden.

Mijn passie is mijn werk en daar kan ik meeste energie in kwijt. Mijn activiteiten richten zich op de kernvraag: “Hoe leuk is het eigenlijk zaken doen met jouw organisatie?” Ik help organisaties de winstgevendheid te vergroten door trainingen, workshops of brainstormsessies waardoor de organisatie:

1. Mond tot mond reclame verhoogt

2. Acquisitie pleegt via bestaande klanten

3. Merkimago op de werkvloer waarmaakt

Mijn workshops hebben een sterke focus op houding en gedrag van alle medewerkers die in contact zijn met de (potentiële) klant. Zij zijn namelijk het visiteplaatje van de organisatie. Producten en service zijn veelal kopieerbaar, de klantbeleving echter maakt het verschil en dat wordt gemaakt of gebroken door de medewerkers!

Zooom is een groot netwerk van jonge Woerdense ondernemers. Wil je grote opdrachten scoren als ZZP-er zul je samen moeten werken met andere ondernemers; anders kun je nooit concurreren met ondernemingen die een continuiteit kunnen waarborgen omdat zij niet alleen opereren. Voor mij is zakelijke partners vinden is een belangrijk onderdeel van het aansluiten bij Zooom. Daarnaast gebruik maken van elkaars netwerk en het sparren over allerlei zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt zijn belangrijke aspecten om mij aan te sluiten bij Zooom.

Hieronder kan je het filmpje bekijken dat Woerden TV gemaakt heeft van deze feestelijke bijeenkomst

Reageren is niet mogelijk.