Gezamenlijke Zooom-activiteit voor de 24 uur van Woerden

Creatief en Out of the Box gooien met verf bij Paint Creations!

Zoals velen van jullie ondertussen weten doet Zooom  als team weer mee aan de 24 uur van Woerden. Voor  deze wandelestafette  zijn er 2 goede doelen gekozen: het Woerdense Inloophuis Leven met Kanker en KWF Kankerbestrijding. We willen ons sponsorbedrag voor deze doelen natuurlijk zo hoog mogelijk krijgen. Om dit te bereiken wordt een gezamenlijke activiteit georganiseerd!

Wat – een creatieve workshop waarbij je door middel van gooien, spetteren, spuiten, gieten, mikken en druppelen met verf een uniek, eigen schilderij (50x60cm) creëert! Je kunt er ook voor kiezen een groter formaat te nemen (tegen bijbetaling) of als koppel een tweeluik te maken.  Zie ookfacebook.com/paintcreations.nl voor meer informatie en enthousiaste recensies!

Wanneer –  voor Zooom is een aantal momenten gereserveerd:
Zaterdagochtend 12 april vanaf 10.00uur tot ongeveer 12.30uur
Zondagmiddag 13 april vanaf 14.30uur tot ongeveer 17.00uur
Dinsdagavond 15 april vanaf 19.30uur tot ongeveer 22.00uur

Waar – het atelier van Paint Creations bevindt zich op de Gedempte Binnengracht 23, in het centrum van Woerden

Hoe kun je je opgeven? – door hier je deelname aan te geven.
Let op: de uiterste aanmelddatum is 5 maart! We hebben minimaal 7 deelnemers nodig om een workshop door te kunnen laten gaan. Het maximum aantal deelnemers voor een enkele workshop is 30 mensen. Ook niet-Zooom leden zijn welkom bij deze workshop, maar geef dit aan als je je inschrijft!

Kosten – de kosten voor de workshop (te betalen in het atelier tijdens de workshop) zijn €49,-. De helft van dit bedrag wordt als sponsorgeld afgedragen voor onze deelname aan de 24 uur van Woerden.

Meld je aan en beleef een spetterende ervaring bij Paint Creations!

Overige activiteiten – Naast deze activiteit wordt het sponsorbedrag vergroot door de verkoop van onder andere bandjes (2 euro), lootjes (1 euro) en inspiratielichten (2,50 euro). Je kunt er ook voor kiezen een mede Zooom-lid te sponsoren, een donatie te doen in de collectebus (aanwezig bij borrels en thema-avonden van Zooom), sponsor te worden van het evenement of te bieden op de bijzondere veilingitems bij de Veiling van Diensten (meer info volgt).

Wil je als deelnemer meedoen aan de 24 uur van Woerden? Dat kan ook nog, meld je aan bij de teamleider Linda Oskam, via linda.oskam@hotmail.com. Voor elke deelnemer geldt een minimale bijdrage van €10,- inschrijfgeld.

 

Gepost door

Mikel de Knegt is mediator en financial planner gespecialiseerd in echtscheidingen. Daarnaast is Mikel algemeen bestuurslid van Zooom met, naast allerlei ad-hoc taken, als vaste taken de Zooom website, Twitter en Linkedin. Verder is Mikel zelf ZZP-er sinds 1 januari 2009 en maakte hij deel uit van de kerngroep die Zooom heeft opgericht in 2009.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.