Thema avond 27 nov

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
27 november 2014 19:30 - 22:00 Rabobank

Themaavond 27 nov

Deze avond wordt georganiseerd samen met Platform Z uit Bodegraven-Reeuwijk. Er zijn twee onderwerpen. De avond is toegankelijk voor alle ZZP-ers (lid of geen lid). De toegang is gratis. 

ZZP-pensioen
Er wordt veel gesproken over de pensioenen van zelfstandigen. Wat heb je zelf geregeld? De avond wordt geopend door Frans Dekker en Johan Visser van Rabobank Rijn en Veenstromen. Zij doen een boekje open over de diverse mogelijkheden die er voor de ZZP-er zijn. Daarna volgt de heer Maarten Post van ZZP Nederland, die zijn visie geeft op het nieuwe ZZP Pensioen dat (zoals het er nu uitziet) met ingang van 1 januari 2015 van start gaat. Na deze twee presentaties kun je zelf weloverwogen je plan trekken op dit onderwerp.

Story-telling
.
Het tweede deel van de avond wordt verzorgd door Hester Ragoort:  Storytelling, ofwel hoe verwoord je de beste versie van jezelf aan potentiële opdrachtgevers. Hester geeft ons inzicht in de theorie en wij gaan vervolgens met haar hulp met elkaar aan de slag. Wil je hier alvast meer over weten, kijk dan op www.storytellingacademy.nl.

Leden kunnen zich aanmelden via de website van hun vereniging. Niet-leden kunnen een email sturen aan voorzitter@zzpwoerden.nl

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

1 reactie » Schrijf een reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.