24 uur van Woerden 9 + 10 mei

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
9 mei 2014 - 10 mei 2014 17:00 Stadspark Molenvliet

De 24 uur van Woerden: YOU’LL NEVER WALK ALONE

logo.24uurvan1

Tijdens De 24 uur van Woerden wandelen gemotiveerde doorzetters samen 24 uur lang door het Stadspark Molenvliet om geld op te halen voor het Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden en KWF kankerbestrijding. De grootste sponsorloop van Woerden wordt dit jaar gehouden op 9 mei vanaf 17.00 uur tot zaterdag 10 mei 17.00 uur. Op het programma staan onder andere een hartverwarmende heldenronde en een loterij, waarbij mooie prijzen kunnen worden gewonnen.

In 2012 werd dit evenement voor het eerst in Woerden georganiseerd. Net als toen belooft het ook nu weer een prachtig evenement te worden met entertainment op het terrein en onderlinge gezelligheid.

De vorige editie was, mede door de inspanningen van verschillende Zooom-leden, een groot succes! Zooom heeft toen de prijs in de wacht gesleept voor het team dat het meeste sponsorgeld heeft opgehaald. Het zou fantastisch zijn als Zooom dit succes in 2014 zou kunnen evenaren…

Wat doen we als Zooom-team?

Als Zooom nemen we deel met een team van enthousiaste wandelaars. Hoe meer deelnemers, des te meer gezelligheid op het parcours! Bij voldoende animo bestaat de mogelijkheid om met twee teams deel te nemen, dus wees vooral niet bang dat het team vol zit!

Ook niet-Zooom-leden kunnen deelnemen, dus als je samen met iemand wilt lopen is dat mogelijk.

Iedere deelnemer betaalt een bedrag van €10,- aan inschrijfgeld. Dit is inclusief een inspiratielicht, dat tijdens de Heldenronde (vrijdagavond om 22.30uur) wordt gebruikt langs de route.

Het sponsorbedrag wordt aangevuld met onder andere de verkoop van bandjes, lootjes en inspiratielichten (losse verkoop voor iedereen die niet deelneemt).

Vanuit Zooom wordt ook een gezamenlijke activiteit georganiseerd en een Veiling van Diensten, om uiteindelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen.

Naast de donaties en de eigen deelname bestaat voor bedrijven ook de mogelijkheid om het evenement te sponsoren. Hiervoor zijn sponsorpakketten samengesteld vanaf €250,-

Een mooie manier om je lokale bekendheid te vergroten en te laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent!

Aanmelden of meer info?

De komende maanden worden jullie op de hoogte gehouden van de voorbereidingen en de activiteiten van Zooom via de website, linked-in, tijdens de netwerkborrels en thema-avonden!

Wil je zelf deelnemen of wil je meer informatie over de mogelijkheden met het Zooom-team, mail dan naar Linda Oskam, via linda.oskam@hotmail.com

Voor meer informatie over de 24 uur van Woerden, kijk op de website http://de24uurvanwoerden.nl/

Doe mee! Loop mee! En sta stil bij kanker!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.